Keresés
Close this search box.
Emma Stone otthona

Kukkants be Emma Stone 4 millió dolláros Los Angeles-i otthonába

Emma Stone nemrégiben 3,995 millió dollárért dobta piacra Los Angeles-i otthonát, írja a House Beautiful magazin.
A spanyol stílusú rezidencia Los Angeles külvárosában található és nem kifejezetten a sztárotthonoktól megszokott „nagyzolási” trendet tükrözi. Nem hivalkodó, nem monumentális, sokkal inkább egy bájos, hívogató és kellemes színek uralta otthonról van szó.

A sztárok többségével ellentétben Emma Stone a szigorúan minimalista és semleges terek helyett egy gazdag színvilágú, mozgalmas és barátságos enteriőrt valósított meg ebben a házban. 2019-ben vásárolta a házat és a felújíttatáskor úgy döntött, hogy megtartja az épület eredeti formáját, a kibővítteti a konyhát és színes mintákat visz a helyiségekbe.

A ház külseje: napfényes, világos épület, bájos bejárattal:

A nappaliban a kényelmes, színes fotelek, a gerendás mennyezet és a kandalló összességében igazán otthonos érzetet kelt:

A tágas és világos konyha a vidéki hangulatú konyhabútorral karöltve… valljuk be, mi is szívesen főzőcskéznénk is a hétvégéken! 🙂

A konyha és a hátsó ajtó közötti lerakóasztal nemcsak praktikus, de esztétikus darab is:

Ez a pihenősarok pedig egyenesen a kedvencünk. A puha kanapé, a világos beltér és a mintás kis dohányzóasztal, kellemes látványt nyújt:

A fürdőszoba is magában hordozza a bájos vidéki hangulat stílusjegyeit. Az apró mintás tapéta, a régies hangulatú bútorok és a fürdőkád a hatalmas ablak mellett, egy pihentető, elnyújtózó fürdőzésre csábít.

A hátsó teraszt a felújítás során a színésznő teljesen meghagyta eredeti formájában, ami csak még inkább fokozza az otthon vidéki hangulatát:

Friss cikkek