Keresés
Close this search box.
raktár bérlése

A raktár bérlés előnyei és lehetőségei vállalkozásoknak

A kereskedelemmel foglalkozó vállalkozások számára a gördülékeny áruforgalom elengedhetetlen a sikerhez. Ennek alapja a rendszerezett és hozzáférhető raktárkészlet. A rétegeket még tovább bontva pedig eljutunk ahhoz a helyiséghez, amiben ez lehetséges.

Gyors és hatékony forgalom

A siker minden vállalkozás számára fontos és kicsit mást jelent. Ha azonban egy univerzális alapvetést keresünk, akkor az a partnerek elégedettsége. A kereskedelmi profilú cégek ezt több módon is elérhetik, például a szolgáltatás minőségével, a termékek mellé nyújtott támogatással, illetve természetesen a gördülékeny és gyors áruforgalmon keresztül is. Ennek pedig a legfontosabb eleme a megfelelő méretű raktárkészlet.

A vásárlási szokások átalakulásával a teljes folyamat jelentősen felgyorsult. Legyen az egy fizikai üzlet vagy egy webáruház, a vásárlók lehetőleg azonnal, de legalábbis minél előbb szeretnének hozzájutni a termékhez. Ez az igény sokszor még az árra vonatkozó elvárásokat is megelőzi, így a kereskedelmi vállalkozások számára a villámgyors logisztika a legfontosabb. Ehhez pedig rendszerezett árukészletre és egy jól használható tárolóhelyre van szükség. Az In-Management raktár bérlés opciója erre kínál megoldást.

A raktár szerepe

Ha valaki járt már raktáráruházban, vagy nagyobb boltok tárolóegységeiben, bizonyára képet kapott arról, hogy egy forgalmas üzlet mekkora készlettel is rendelkezik a valóságban. Ezek biztonságos, rendszerezett tárolása és gyors mozgatása komplett csapatokat igényel, ám természetesen a megfelelő helyiség nélkül mit sem ér az egész. A raktár bérlés pedig éppen az ilyen helyzetekre kínál kedvező megoldást, legyen az bármekkora méretű árukészlet is.

Akár fizikai üzletről, akár webáruházról van szó, a vásárlók mielőbbi kiszolgálást várnak el, így az áruk gyors elérése a vállalatok számára is kiemelt jelentőségű. A raktár bérlés lehetőségén keresztül pedig olyan extra térhez juthatnak, ahol átlátható módon halmozhatják fel az árukat, így azok mindig a rendelkezésre állnak és könnyen, gyorsan mozdíthatók. Nem mindegy persze, hogy milyen méretű árukkal és mekkora mennyiséggel kell számolni, hiszen az a raktár bérlés paramétereit is befolyásolja.

raktár bérlése

Mennyiség és méret

A raktár bérlés során számos különböző típusú helyiséggel találkozhatunk, melyek célja azonban közös: az áruk tárolása. Azt, hogy a vállalkozásunk számára milyen típusú raktár a leginkább megfelelő, elsősorban az árukészlet, illetve a benne található termékek mérete és így helyigénye határozza meg. Szerencsés esetben, ha kisebb méretű árukkal kereskedünk, akár egy raktárhelyiség is elég lehet, mely akár az üzlethelyiséggel egyben is elérhető. A helyigény növekedésével a raktár mérete is növekszik.

A kiadó raktár kínálat természetesen erre is kínál megoldást, hiszen számos raktárépület és csarnok érhető el, lényegében folyamatosan. A raktár bérlés keretében pedig akár komplett logisztikai központok is igénybe vehetők, melyek a raktárépületek mellett irodákat és kiszolgáló épületeket is kínálnak a bérlők számára. Fontos, hogy jól mérjük fel vállalkozásunk igényeit és ideális méretű helyiséget válasszunk, hiszen ez képes garantálni az optimális folyamatokat.

Friss cikkek